De rode vruchten crumble is een lekker, gezond en krokant ontbijt. Het is een heel eenvoudig recept want je laat de oven het werk doen.
Je kan dit gerecht ook koud opeten en hierdoor is dit een makkelijk ontbijt om mee te nemen. Houd je meer van warm, zet het dan even terug in de oven of microgolfoven.
Je kan dit gerecht ook makkelijk 3 dagen bewaren. Maak dus meteen een grote portie.
Rode vruchtencrumble
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd20 minuten min
Bewaartijd3 dagen d
Totale tijd35 minuten min
Porties: 1 Persoon
Ingrediënten
- 125 g rood fruit diepvries
- 45 g havervlokken
- 0,25 stuk eiwit
- 0,5 el honing
- speculaaskruiden
- gember
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe het rood fruit (diepvries) in een ovenschaal.
- Meng de havervlokken met het eiwit, de honing, speculaaskruiden en gember. Verdeel dit mengsel over het rood fruit.
- Zet 10 tot 20 minuten in de oven tot er een crumble ontstaat. Eventueel kan je de grill opzetten.