Gratis meal prep kookboek

9 lekkere & gezonde recepten die je kan meal preppen

Perfect voor drukbezette vrouwen die een gezonde & lekkere balans willen zonder uren in de keuken te staan. Deze recepten zijn:

  • Simpel en snel te maken
  • Meal prep proof – ze blijven lekker & smaakvol en gemiddeld 3 dagen houdbaar
  • Geschikt voor vrouwen die een gezonde levensstijl willen zonder dat het teveel tijd of moeite kost
 

Download hieronder ons meal prep kookboek en ontdek hoe gemakkelijk en lekker het kan zijn om gezonder te eten, zelfs als drukbezette vrouw.

Je ontvangt het kookboek meteen via mail (check zeker je spam als het niet meteen is toegekomen).

Waarom jij moet starten met meal preppen

Je hebt het druk. Naast je werk, sociaal leven & gezin, lijkt het onmogelijk om gezonde maaltijden op tafel te zetten. Meal preppen is dé oplossing voor vrouwen zoals jij, die:

  • Geen tijd hebben om dagelijks uitgebreid te koken.
  • Toch lekker en voedzaam willen eten.
  • Al zoveel geprobeerd hebben, maar op zoek zijn naar een methode die blijft werken.
  • Geen energie willen verspillen aan strenge diëten of eindeloze sportsessies.

Met deze recepten maak je in één keer meerdere maaltijden die je de rest van de week kunt gebruiken. Het bespaart je tijd, stress en energie – en zorgt ervoor dat je altijd een gezonde maaltijd in de koelkast hebt. 

Wie zijn wij

Te midden van alle uiterlijk vertoon en filters, wil BIBI bijdragen aan een wereld die echter en authentieker is. 
Waarin gezond en voedzaam eten makkelijk en lekker is. En je zonder schuldgevoelens voor jezelf zorgt.

Co-founder en diëtiste Hellen, wil vrouwen helpen zoeken naar gezonde gewoontes die passen binnen de huidige levensstijl.

Lekker eten in combinatie met genieten is het uitgangspunt. Net omdat ik merkte dat het “lekkere” vaak wegvalt zodra het over “gezond” gaat, besloot ik naast mijn diploma van diëtist, een opleiding tot kok te volgen.

Door het begeleiden van vrouwen in het vinden van een gezond voedingspatroon viel er mij iets op. Namelijk tijd, iedereen wil wel graag elke dag gezond eten maar door tijdsgebrek is dit niet altijd mogelijk. En het is niet altijd de tijd maar ook de goesting. Na een lange dag werken, in de file staan, in de regen fietsen,… heb je gewoon niet altijd de fut om ook nog eens gezond te koken. Daarom specialiseerde ik mij in meal preppen (het op één moment bereiden van maaltijden die je op een later tijdstip kan opeten). Zo krijg je meer vrije tijd die je kan besteden aan je kinderen, partner, hobby… minder stress en meer plezier gegarandeerd.